Sanna Graan

Hej, jag heter Sanna och bor med min familj en mil utanför Uppsala. Mitt grundintresse för jakten bottnar i ett stort intresse för skog, djur och natur.
Jag växte upp med föräldrar med jaktintresse och under uppväxten har ett antal taxar passerat. Jag var 19 år när jag själv tog jägarexamen. Sen dess har jag jagat till och från under åren men jag har även ägnat mig åt hästar och sportdykning, som också är givande naturintressen.
Under ganska många år hade jag egna flat-coated retrievers och ägnade mig åt apportering och fågeljakt. Idag har jag en wachtelhund som ska jaga allt klövvilt,
men då jag jagar på marker med mycket vildsvin är det viktigt att hon har intresse för dessa. Med vuxna barn, som delar mitt intresse, jagar jag så mycket jag kan.
För några år sedan blev jag helt förälskad i ripjakten på fjället och jag hoppas att inom ett par år kunna föra min egen stående fågelhund. Utöver detta så har jakten lett mig in på ett engagemang i Svenska Jägareförbundet.

Jakten för mig är äventyr, naturupplevelse, spänning, friskvård, hundintresse och socialt umgänge i en härlig blandning. Man behöver inte så mycket mer….
Jag brinner även för att nätverka med andra jagande tjejer (vi är fortfarande ganska få till antal) och driver även bloggen
Jaktligt och Hjärtligt”.

/Sanna

Kläderna på bilderna

Pinewood Reswick dam jackaPinewood Wild_boar_Extreme byxaPinewood Reswick_Camou jackaPinewood jaktväst dam Pinewood Nya Stöten mössa dam